Peter de Grote

Image1Peter Dirven is een grote jongen in onze grenspalen-scene. Zijn energie is ongebreideld en zijn kennis encyclopedisch. Dat merk je meteen als je zijn website bekijkt met al die onderverdelingen. Hij is ook erg behendig in het vinden van onvindbare palen.
Hij is de laatste jaren met een selecte club bezig met het fotograferen van de grenspalen langs de Duits-Nederlandse grens. En dat zijn er veel: meer dan 1000. Zelf had hij er al grote delen van gedaan en onlangs had hij deze reeks compleet: bij grenspaal 524. Een fotohulde waard door een van zijn companen.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>